ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ
Mana Org | Αθηνά Παλαιολόγου
  • Αθηνά Παλαιολόγου

    Δασκάλα Χορού - Χορογράφος - Αθλήτρια Χορού

    Ο χορός ήταν πάντα η μεγάλη αγάπη της Αθηνάς. Ξεκίνησε με κλασσικό μπαλέτο στην ηλικία των πέντε ετών και δεν σταμάτησε ποτέ να μαθαίνει και να δοκιμάζει τον εαυτό της σε διαφορετικά στιλ, με τους Latin χορούς όμως να κατακτούν εν τέλη την καρδιά της. Με πολυετή πείρα και αφοσίωση στη δουλειά της χορογραφεί και διδάσκει σε όλα τα επίπεδα και ηλικίες Latin και Ballroom International Style με πτυχιακή κατάρτιση από το IDTA, (International Dance Teachers Association) όπως επίσης και belly dance και ελληνικούς χορούς. Προετοιμάζει χορευτές και ζευγάρια για συμμετοχές σε διαγωνισμούς καθώς και επαγγελματικά προγράμματα χορού. Με τον παρτενέρ της Maxim Stadnik είναι από τα πλέον πετυχημένα ελληνικά ζευγάρια με πολλές διακρίσεις και συμμετοχές στους μεγαλύτερους λάτιν διαγωνισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

    Η Αθηνά πήρε οικειοθελώς την πρωτοβουλία να προσφέρει τις υπηρεσίες της στον Οργανισμό ΜΑΝΑ, θέλοντας να μεταδώσει τη χαρά αλλά και όλα τα σωματικά και ψυχικά οφέλη του χορού στις κύριες που συμμετέχουν στο μάθημά της, όπως και να τις βοηθήσει να ανακτήσουν την “κουρασμένη” από την ασθένεια θηλυκότητά τους.

     

Σπίτι του ΜΑΝΑ
Ρηγίλλης 10, 10674 Αθήνα
T: +302107295546
E: info@manaorg.org
όροι χρήσης πολιτική προστασίας απορρήτου © 2019 House of MANA. All Rights Reserved. website design & development by myrto papazisi