ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ
Mana Org | Δήμητρα Μουστάκα
 • Δήμητρα Μουστάκα

  Δασκάλα μοντέρνου χορού, Yoga & Pilates Instructor

  Είχα πάντα την επιθυμία να προσφέρω τις υπηρεσίες μου σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη τη φροντίδα και τη στήριξη. Όταν, λοιπόν, διάβασα το σχετικό άρθρο στο περιοδικό ΓΥΝΑΙΚΑ, η απόφασή μου να γίνω εθελόντρια στο Ίδρυμα ΜΑΝΑ ήταν στιγμιαία.

  Ο χορός από αρχαιοτάτων χρόνων χρησιμοποιούνταν για θεραπευτικούς σκοπούς. Έτσι, κι εμένα στόχος μου είναι, η μουσική, σε συνδυασμό με την κίνηση, να γίνεται η «θεραπεία» μας – καθώς μας παρασέρνει ο ρυθμός, να ξεχνάμε τα προβλήματά μας.

  Για την πνευματική θεραπεία δεν μπορώ να πω πολλά. Είναι κάτι που ο καθένας το βιώνει μοναδικά, αρκεί να αφήνεται με εμπιστοσύνη στη συμπαντική ενέργεια, η οποία εξισορροπεί τις ενέργειες και τις δυνάμεις μέσα μας, χαρίζοντάς μας γαλήνη και ηρεμία.

  Είμαι εξοικειωμένη με το φόβο της “κακιάς αρρώστιας”, καθώς το έχει αντιμετωπίσει και η δική μου ΜΑΝΑ. Θέλω, λοιπόν, να πω σε όλες αυτές τις γυναίκες ότι δεν είναι μόνες τους – το ΕΜΕΙΣ είναι πιο ισχυρό από το ΕΓΩ, πολεμώντας πιο αποτελεσματικά και μετουσιώνοντας τον πόνο σε αισιοδοξία και δύναμη.

Σπίτι του ΜΑΝΑ
Ρηγίλλης 10, 10674 Αθήνα
T: +302107295546
E: info@manaorg.org
όροι χρήσης πολιτική προστασίας απορρήτου © 2019 House of MANA. All Rights Reserved. website design & development by myrto papazisi